Kultur

En tur under Kielerkanalen og godt ankommet til Rendsburg

Team Rynkeby Nordjylland ankom i aftes ved 19 tiden til målet efter turens 2. Etape.

Ruten var endnu engang på lidt over 200 km, men der har været knap så mange højdemeter, som den første dag. Vi kan godt mærke at det har været to lange dage i steg, og det er efterhånden er fåtal der ikke kan mærke at kroppen er lidt øm og brugt i både musklerne og bagdelen.

Solen har været hård ved os, og det kan altså godt mærkes på væskebalancen! Vi øver os i at skåle lidt ekstra på holdene, så alle får massere af væske til kroppen.

Selvom det var en hård dag på kontoret har humøret været høj – og hvem kan egenligt tillade sig at brokke sig over varmen? Ikke os! Vi fortsætter kampen på cyklen mod Paris, som i løbet af sådan en dag, godt kan være en stor rutsjebane i overskud – for både fysisk og mentalt

Igen har turen været præget af traditioner!

Inden vi krydsede den dansk-tyske grænse var vi nemlig forbi vores trofaste H P Therkildsen, som serverede pølser og brød, sandwich og is til os bare denne dag skulle 6 hold sætte vejen forbi, og vi sætter alle sammen vores autograf til minde om årets tur.

Da vi nåede til Rendsburg tog vi, præcis som vi plejer, turen under Kielerkanalen og repræsenterede vores land med Danmarks Nationalsang

Vi er taget afsted fra Itzehoe og forude venter der nu 157 km. Vi håber på at være hjemme i løbet af eftermiddagen, så vi kan nå at slappe lidt af, strække ben og bare nyde at være afsted på turen.

Kommentarer