Kultur

Kom til foredrag med Bente Klarlund i Taars Hallen

Bente Klarlund Pedersen. Pressefoto: benteklarlund.dk

Bente Klarlund Pedersen er kendt som lægen, der ofte anvendes af medierne i spørgsmål, der handler om danskernes sundhed og helbred- hun har vundet adskillige priser for sin forskning inden for feltet. Tirsdag 27. februar kan man opleve hende, når hun gæster i Taars Hallen. 

Bente Klarlund Pedersen er kendt som lægen, der ofte anvendes af medierne i spørgsmål, der handler om danskernes sundhed og helbred- hun har vundet adskillige priser for sin forskning inden for feltet. Bente Klarlund Pedersens foredrag er alle forskningsbaserede; de er fortalt levende, med humor og gode og tankevækkende eksempler.

Med udgangspunkt i sin bog, Dit helbreds bedste ven – IMMUNsystemet, gør Bente Klarlund Pedersen op med alt det, der lover at booste sundheden med et trylleslag, og hun forklarer – både personligt og helt ned på celleniveau – hvordan din livsstil påvirker din sundhed. Du kan nemlig selv gøre en masse for at skabe sund balance.

Immunforsvaret er et magisk og magtfuldt system, og mindst hvert andet dødsfald i Danmark såvel som på verdensplan hænger sammen med ubalance i immunsystemet. Søvn, motion, kost, røg, alkohol, sociale relationer, sex, stress, sorg, bekymringer og livsindstilling påvirker immunsystemet.

Bente Klarlund tager udgangspunkt i sit eget liv som forsker og fortæller, hvordan livsstil og livsindstilling påvirker dit immunsystem og din generelle sundhed. Alle hendes råd er baseret på forskning tilsat lidt sund fornuft.

Arrangementet finder sted tirsdag 27. februar klokken 19 til 21 i Taars Hallen, Halvej 14 i Tårs.

Billetten koster 295 kroner, og inkluderet i prisen er en lækker sandwich fra Tårs Slagterhus, lyder det fra arrangørerne.

Tilmelding til foredraget kan ske her

Kommentarer