Kultur

Team Rynkeby Nordjylland satte sig i sadlerne mod Paris

Motionsryttere fra hele den nordjyske region cykler med på velgørenhedsholdet Team Rynkeby Nordjylland, som i dag satte kursen mod Paris.

Line Lykke Løvstad, som cykler med på turen og er holdets PR manager vil i den kommende uge rapportere hjem, om hvordan de enkelte dage er gået på de krævende etaper. Her er hendes første notater til dagbogen:

Første etape er tilbagelagt og vi har haft en FANTASTISK dag!

Vi er blevet sendt hammer-godt afsted fra Budolfi Plads af vores nærmeste venner, familie – og gule familie fra tidligere år

Sparekassen Danmark havde inviteret til kaffe og morgenbrød – tusind tak for at være vært det fine arrangement

Niels Skovmand holdt tale, og det samme gjorde vores kaptajn, Allan. Det var noget enormt gode ord og gode nyheder vi fik med på vejen. Men det vil vi ikke sige en masse om – man skulle have været der.

Vores første dag er præget af traditioner! Første depot ved Pajo-Bolte i Hobro, middagsdepotet ved Grønbæk kirke og eftermiddagsdepot ved Danish Agro Shoppen.

Det er også en af turens hårdeste dage på godt 200 km og 1.600 højdemeter – men vi klarede den til målet i Kolding.

Til aften holdt vores kære Frida fra Frida Kvist Knækker Cancer en lille tale omkring sit kræftforløb for at sætte fokus på hvad Børnecancerfonden har været med til at gøre og give hende under sit kræftforløb. Tusind tak for at sætte ord på det – Du er mega sej!

Lidt solbrændte og trætte kunne vi kravle under dynen og få en god nats søvn, inden turen 2. Etape – hvor vi krydser den første grænse til Tyskland.

Kommentarer